Tarieven van Autorijschool Suus

Autorijschool Suus staat voor een hoge kwaliteit! Met een goede prijs kwaliteit verhouding krijgt elke leerling waar voor zijn of haar geld. Geen stuntprijzen, maar een eerlijk tarief!

Lespakket

1 lespakket met alles wat de leerling nodig heeft om te starten!

Tip: bekijk deze link van het CBR met nuttige informatie omtrent rijlessen.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Tarieven per 1 november 2023. Wijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, behalve de examens van het CBR, deze zijn vrijgesteld van BTW.

Standaard pakket

2299
  • 30 praktijk lessen van 60 minuten
  • 1 Tussentijdse toets
  • 1 CBR praktijkexamen B
  • (online) theoriecurcus
  • Lesplanning met plango
  • 1 vaste instructrice
  • Vorderingen online terugkijken
 

Overige tarieven

Wil je nog meer weten over Autorijschool Suus?

Neem dan contact op met Suus

Waarom biedt Autorijschool Suus maar 1 pakket aan?

Het CBR heeft in 2021 berekent dat het gemiddeld aantal rijlessen staat op 43. Na dit pakket ben je goed op weg naar jouw praktijkexamen en beoordelen we samen hoe jij ervoor staat.

Krijg ik steeds verschillende instructeurs?

Nee, jij krijgt altijd rijles van een vaste instructrice (Suus of Yolanda) tenzij in overleg met jou anders is besproken. Met één instructrice voel jij je op jouw gemak in de auto en presteer je beter.

Waar is Autorijschool Suus gevestigd?

Autorijschool Suus is gevestigd in Wijchen. Voor elke rijles word je op de parkeerplaats aan de voorzijde van station Wijchen opgehaald.

Welke lesauto gebruikt Autorijschool Suus?

Autorijschool Suus biedt rijlessen aan in een Skoda Karoq sportline of Skoda Kamiq. Deze auto ‘s rijden comfortabel, bieden veel overzicht en zijn zeer veilig.

Hoelang duurt een rijles?

Een rijles duurt bij Autorijschool Suus 60 minuten. Wij benutten het volledige uur doordat de rijles begint en eindigt op het station in Wijchen.

Op welke dagen zijn er rijlessen?

Rijlessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. In overleg met Suus is de vrijdag ook mogelijk.