Over Suus

Mijn naam is Susan,

"Met mijn passie en enthousiasme wordt dit een succes! Ga jij samen met mij op weg naar een positief eindresultaat?"

Vanaf januari 2022 mag ik mezelf eigenaresse noemen van Autorijschool Suus. Na de bevalling van 2 mooie dochters die inmiddels op school zitten ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik verzorg al meer dan 20 jaar rijles en dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier!

Gedurende deze jaren merkte ik dat starten en eindigen op een centrale locatie veel voordeel oplevert voor leerlingen. De basis van mijn werkwijze is dat ik elke leerling ophaal bij het treinstation van Wijchen (voorzijde). Hierdoor hoeft de leerling niet op en neer te rijden om andere leerlingen thuis op te halen of af te zetten. Elke 60 minuten zijn dus 100% gevuld met oefeningen die passen bij de leskaart van de cursist. Aan het einde van de rijles word je ook weer afgezet bij treinstation Wijchen.
Afgelegd in lesauto's
0 km
Succesvol begeleid
0 + leerlingen
Jaar ervaring
0 +
Slagingspercentage
0%
Suus bij de KvK

Mijn naam is Yolanda,

"Met veel plezier en passie wil ik jou begeleiden in het aanleren van alle vaardigheden in de auto, zodat jij veilig en zelfstandig de weg op kan!"

Ik ben nu ongeveer 5 jaar werkzaam als rijlesinstructrice en daar haal ik veel voldoening uit! Vanaf juni 2022 mag ik rijlessen verzorgen bij Autorijschool Suus. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Naast mijn werk bij Autorijschool Suus ben ik trotse moeder van 2 dochters en één zoon. Ook oma van 5 prachtige kleinkinderen waar ik gek op ben!

Waarom Autorijschool Suus? 

Ik heb Suus een aantal jaar geleden mogen ontmoeten. Onze samenwerking heb ik toen als prettig ervaren. Gelukkig mogen onze paden elkaar nu weer kruisen. Een vriendelijke onderneming waar kwalitatief “goede” lessen hoog in het vaandel staan. Suus staat open voor ideeën en nieuwe inzichten, die ten goede komen m.b.t. de individuele leerling. Een aantal voorbeelden vanuit mijn ervaring zijn de digitale hulpmiddelen, ophalen en afzetten bij het station van Wijchen EN de mogelijkheid om meerdere keren per week te lessen.

Een goede, vriendelijke, fijne en vooral gezellig rijschool waar ik jou met veel plezier hoop te begeleiden met het behalen van jouw rijbewijs. 

Afgelegd in lesauto's
0 km
Succesvol begeleid
0 + leerlingen
Jaar ervaring
0 +
Yolanda1

Instagram

@Autorijschoolsuus

Wil je nog meer weten over Autorijschool Suus?

Neem dan contact op met Suus

Waarom biedt Autorijschool Suus maar 1 pakket aan?

Het CBR heeft in 2021 berekent dat het gemiddeld aantal rijlessen staat op 43. Na dit pakket ben je goed op weg naar jouw praktijkexamen en beoordelen we samen hoe jij ervoor staat.

Krijg ik steeds verschillende instructeurs?

Nee, jij krijgt altijd rijles van een vaste instructrice (Suus of Yolanda) tenzij in overleg met jou anders is besproken. Met één instructrice voel jij je op jouw gemak in de auto en presteer je beter.

Waar is Autorijschool Suus gevestigd?

Autorijschool Suus is gevestigd in Wijchen. Voor elke rijles word je op de parkeerplaats aan de voorzijde van station Wijchen opgehaald.

Welke lesauto gebruikt Autorijschool Suus?

Autorijschool Suus biedt rijlessen aan in een Skoda Karoq sportline of Skoda Kamiq. Deze auto’s rijden comfortabel, bieden veel overzicht en zijn zeer veilig.

Hoelang duurt een rijles?

Een rijles duurt bij Autorijschool Suus 60 minuten. Wij benutten het volledige uur doordat de rijles begint en eindigt op het station in Wijchen.

Op welke dagen zijn er rijlessen?

Rijlessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. In overleg met Suus is de vrijdag ook mogelijk.